O Ses Türkiye

Kanal :
TV8
Oyuncu :
Beyazıt Öztürk, Hadise,Murat boz, Seda Sayan’un jürilik yaptığı
Bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran O Ses Türkiye bu sezon da sürprizlerle karşınıza çıkmaya hazır!
merhaba 17 ekim 2016 tarihinde yayınlanan murat boz deri ceket markasını öğrenebilirmiyim lütfen. şimdiden çok teşekkürler
merhaba, 10.01.2015 tarihli programda Ebru Gündeş'in düellolara katılacak olan yarışmacıya karar verdiği çekimlerde üzerinde bulunan siyah beyaz hırka/ceket 'in markası nedir nereden bulabiliriz acaba?
mbugrao 13.12.2015 13.12.2015 tarihli o ses yayınında Gökhan 'ın giydiği kolunda türk bayrağı olan yeşil sweatshirtü nereden temin edebilirim ?? Hocam bana da yazar mısın buldun mu o sweati çok arlyorum bulamıyorum ben de gökhanın giydiği sweati istiyorum
13.12.2015 tarihli o ses yayınında Gökhan 'ın giydiği kolunda türk bayrağı olan yeşil sweatshirtü nereden temin edebilirim ??
mrb dün akşam 2 aralıkta ki yayında hadisenin giydiği elbisenin markasını öğrenebilirmiyim teşekkürler
merhaba,bir kaç bölüm önce ebru gündeşin füme renkli bluzun ve altına giydiği kırmızı pantolonun markası nedir acaba,teşekkürler.