.
Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Ercan Yazgan

Ercan Yazgan
Oyuncu :
Ercan Yazgan

 

Ercan Yazgan 1946 doğumludur.
Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 1971'de sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki Kapıcı Cafer tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi.
 
Ödülleri
 
36.Antalya Film Şenliği, 1999, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Duruşma
 
Filmografisi
 
Ahh İstanbul - 2006 
Tatil Aşkları - 2004 
Altın Kafes - 2004 
Hayat Bilgisi - 2003 
Aşk Meydan Savaşı - 2002 
Balalayka - 2000 
Duruşma - 1999 
Sevda Kondu - 1996 
Kaygısızlar - 1994 
Yazlıkçılar - 1993 
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990 
Bizimkiler - 1989 
Kabadayı - 1986 
Perihan Abla - 1986 
Arkadaşım - 1982 
Dokunmayın Şabanıma - 1979 
Sarmaş Dolaş - 1977 
Tatlı Kaçık - 1977 
İzin - 1975 
Hüdaverdi-Pırtık - 1971
 
kaynak: kimkimdir.gen

Ercan Yazgan Rol aldığı yapımlar :



3106 - 3105