Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Nazlı Tosunoğlu

Nazlı Tosunoğlu
Oyuncu :
Nazlı Tosunoğlu

Nazlı Tosunoğlu ,

1964 yılında doğmuştur. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
Sanat yaşamına amatör tiyatro topluluklarında oynadığı küçük rollerle başlayan Nazlı Tosunoğlu,
Tiyatrokare ve BKM gibi organizasyonlarda çalışarak çeşitli oyunlarda roler aldı. 1995 yılından itibaren
kamera karşısına geçen sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde oynadı. İkinci Bahar dizisindeki rolüyle
 yaptığı çıkışı, Yabancı Damat dizisinde sürdüren sanatçı, TRT'nin bir yapımında da yer aldı.

 Filmografi
    Çakıl Taşları 2010
    Arka Sokaklar 2009
    Talih Kuşu 2008
    Tatlı Bela Fadime - 2007
    Aşk Oyunu - 2005
    Zor Adam - 2004
    Yabancı Damat - 2004
    Hadi Uç Bakalım - 2003
    İki Oda Bir Sinan - 2002
    Kısa Devre - 2002
    Derya & Deniz - 2002
    Koltuk Sevdası - 2001
    Hiçbiryerde - 2001
    Duruşma - 1999
    Dış Kapının Mandalları - 1998
    İkinci Bahar - 1998
    Komşu Komşu - 1997
    Oğlum Adam Olacak - 1995


kaynak:wikipedia.org

Nazlı Tosunoğlu Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL